Thomas gaat de ATMA challenge aan!

Thomas gaat de ATMA challenge aan!

persoonlijke pagina_Thomas van den DamNaam: Thomas van den Dam
Werkzaam bij: ABN AMRO N.V.
Mijn motto: Today is life, tomorrow never comes.

Het is altijd al een droom geweest om in Nepal een berg te beklimmen. Dit in combinatie met een goed doel maakt het 2x zo mooi. Daarom doe ik mee aan de ATMA challenge en ga ik de Mera Peak in Nepal trotseren.

Atma werkt samen met lokale NGO’s om het onderwijs beschikbaar te stellen voor kansarme kinderen. Atma helpt de NGO’s op hun eigen benen te staan.

Wanneer ik mijn sponsor goal bereik (€2.000) kan ik pas met een goed gevoel de Mera Peak gaan beklimmen. Alle beetjes helpen! Btw 100% van de donaties gaat naar het goede doel.

In het weekend van 14 juli ga ik de Mont Ventoux fietsen met vrienden. Hier wil ik een mooie sponsor actie aan vast hangen. Mensen kunnen mij dan voor een x bedrag sponsoren als ik de top haal (ga natuurlijk wel vanuit).

Daarnaast ga ik met een goeie vriend, Roger, die een café heeft een Pub Quiz organiseren. Niet te vergeten ga ik ook het nostalgische heitje voor karweitje nieuw leven inblazen. Mensen mogen dan zo gek als het kan opdrachten verzinnen die ik dan ga uitvoeren voor een sponsoring. Dus als je dit leest en je iets memorabels weet, kom maar op!

Er komt ook een BBQ aan het eind van de zomer die ik voor mijn hockeyteam + gegadigden ga organiseren.
 

SPONSOR MIJ


  • Prijs: € 5,00

    Aantal:
  • € 0,00
  • Wordt later op deze pagina getoond.
  • Wordt niet gepubliceerd.
  • Wordt later op deze pagina getoond.

No entries match your request.